Om skrekkfest

30.10-1.11.20
Klar for å sjå nye filmer som du enda ikkje engang har hørt om ? Som kanskje ikkje kjem på kino ? Som er nøye utvalgt. Det blir spillefilm, kortfilm, work in progress, førpremierer, import, premierer og filmskaper besøk. Vi viser de til einkvar tid mest aktuelle skrekkfilmene som vises internasjonalt på skrekkfilmfestivaler i perioden. Etter fleire år i samarbeid med Ramaskrik, har vi opparbeide oss eit einestående internasjonalt nettverk for å skaffe god film.

15 års aldersgrense på filmer, noen unntak som har 18 år grense. Disse aldersgrensene er absolutte og satt med god grunn !
NB: Dei fleste av filmene blir vist med original tale uten norsk tekst (men eventuelt med engelsk tekst). Det er salg av både enkeltbilletter og festivalpass.
"skrekkbuffet" lørdag for kr 150, dvs at vi har eit fellesmåltid på laurdagskvelden kl 1900, buffet med hamburger, salater, pasta, ris m.m. .

Alle framsyninger er uten seteplassering under festivalen. Har du pass trenger du ikkje å hente ut billetter, pass gjelder for alle dagene (fredag frå kl 17, lør og søndag). Det vises rundt 20 titler. Stor bredde i nasjonalitet, innhold og vi viser alt frå barnefilm, komedier, splatter, kunstfilm, spenning m.m.

Du har fått med deg at vi har vestlandets hyggeligste filmfestival ?

Alle visninger skjer i Tysvær kino, som ligger 15 min frå Haugesund i Aksdal. 20 min frå Haugesund flyplass. Kinoen er lokalisert i Tysværtunet kulturhus. Aksdal er trafikkknutepunkt mellom Stavanger (1,5 t), Haugesund (15 min) og Bergen (3 t). Til orientering stopper kystbussen og Haukeliekspressen avganger i Aksdal, bare 200 meter frå Tysvær kino. 2 min til Aksdal motell.

_
_
_